Εξυπηρέτηση Πελατών

Συχνές ερωτήσεις πελατών

Παρέχουμε μια τεράστια λίστα επαγγελματιών για κάθε οικιακή εργασία που πρέπει να γίνει. Είναι δωρεάν, εύκολο και γρήγορο να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία για τις ανάγκες σας.

Είναι απολύτως δωρεάν να χρησιμοποιήσετε το Profinder για να βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες;

Δεν απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού για τη χρήση του Profinder. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και με εύκολα, απλά βήματα βρείτε τον επαγγελματία που ψάχνετε.

Για να αφήσετε μια κριτική, επιλέξτε τον επαγγελματία που θέλετε να αξιολογήσετε, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα ''Κριτικές'' και αξιολογήστε τον επαγγελματία επιλέγοντας πόσα αστέρια θέλετε να λάβει. Υπάρχει επίσης πλαίσιο κειμένου όπου μπορούν να συμπεριληφθούν τυχόν πρόσθετα σχόλια, εάν χρειάζεται.

Το αρχικό βήμα είναι να επικοινωνήσετε με τον επαγγελματία και να προσπαθήσετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα. Εάν δεν βρεθεί λύση και δεν επιλυθούν τα ζητήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@profinder.com.cy ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας, ώστε να μπορέσουμε να διερευνήσουμε περαιτέρω το θέμα. Οποιαδήποτε ακατάλληλη εργασία ή αδικοπραξία θα προκύψει από πλευράς του επαγγελματία, θα έχει σαν συνέπεια την απομάκρυνση του επαγγελματία από την ιστοσελίδα μας. Συμβουλεύουμε κάθε επικοινωνία με τον επαγγελματία να φυλάγεται σε περίπτωση που προκύψουν τυχόν προβλήματα.

Συχνές ερωτήσεις επαγγελματιών

Μπορείτε να υποβάλετε το ενδιαφέρον σας για να συμμετάσχετε στην ομάδα μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Αφού υποβάλετε τη φόρμα εγγραφής και αποδεχτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, ένα μέλος της ομάδας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ναι, υπάρχει ετήσια χρέωση για να μπορεί κάποιος να διαφημίσει την επιχείρηση του στην πλατφόρμα μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@profinder.com.cy.

Άμεση επικοινωνία στο info@profinder.com.cy

Για αλλαγές ή τροποποιήσεις στο προφίλ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@profinder.com.cy και ένα μέλος της διοικητικής μας ομάδας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσουμε σε μεγαλύτερο βαθμό τι πρέπει να γίνει. Όλες οι αλλαγές γίνονται μόνο από συγκεκριμένα μέλη της ομάδας του Profinder.

Εμείς στο Profinder ενθαρρύνουμε κάθε είδους ανατροφοδότηση, θετική ή αρνητική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέπαμε τη δημοσίευση οτιδήποτε είναι ακατάλληλο. Όλες οι κριτικές συλλέγονται από την ομάδα μας και αξιολογούνται πριν από τη δημοσίευσή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να χρειαστούν μερικές ημέρες για να εμφανιστεί μια κριτική στο προφίλ των επαγγελματιών.

Εάν μια αξιολόγηση είναι αρνητική και τα σχόλια είναι φτωχά, πριν από τη δημοσίευσή της, η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και με τον πελάτη για να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Εάν πρόκειται για αξιόπιστα σχόλια πελατών, τα δημοσιεύουμε έτσι ώστε οι μελλοντικοί πελάτες να μπορούν να τα δουν. Ο λόγος που επικοινωνούμε με τον πελάτη είναι για να βεβαιωθούμε για την αυθεντικότητα των σχολίων.